FCM-cheftræner om uroen: Det påvirker mig

FCM-cheftræner om uroen: Det påvirker mig

815
0
DEL

FC Midtjyllands cheftræner Jess Thorup erkender blankt, at uroen i klubben, som blussede op på ny i weekenden efter formand Rasmus Ankersens personangreb på Glen Riddersholm, påvirker ham.

Konflikten mellem Glen Riddersholm og FC Midtjyllands sportslige ledelse nåede uanede højder i weekenden, efter at formanden i klubben, Rasmus Ankersen, gik til angreb på guldtræneren.

Midt i virakken står cheftræner Jess Thorup magtesløs tilbage, og den tidligere U21-landsholdstræner erkender da også, at konflikten påvirker hans virke i FC Midtjylland, men han understreger samtidig, at han ikke ønsker at blive indblandet.

– Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke påvirker mig. I udgangspunktet er det ikke noget, som jeg kender så meget til, for det var jo før min tid i klubben, så jeg holder mig også så langt væk som muligt. Men jeg er ærgerlig over, at der er nogle ting fra fortiden, som stadig hænger ved, og at vi ikke bare kan kigge fremad og glæde os over, at det går så godt for tiden, siger Thorup til BT.

FC Midtjylland har bevaret deres førerposition i Superligaen efter weekendens runde. Nærmeste forfølger fra F.C. København sikrede sig søndag en 3-1-sejr hjemme over Hobro, men med midtjydernes 2-1-sejr over Randers fredag aften er pointafstanden den samme som fra runden før.

INGEN KOMMENTARER