FCM kede af Brøndby-ledelses beslutning omkring udskydelse

FCM kede af Brøndby-ledelses beslutning omkring udskydelse

1249
0
DEL

På søndag spilles der igen Alka Superliga-bold, efter der har været pause, grundet landskampspause. Når FCM tager imod BIF, bliver det klokken 18 som planlagt, og ikke klokken 19 som FCM-ledelsen ellers havde håbet på

På søndag ruller der igen Alka Superliga-bold over de danske kanaler, men det er ikke det eneste, der bliver transmitteret den dag.

Kevin Magnussen og sit Renualt-team skal køre et løb i Bahrain klokken 17, og derved ville TV3 Sport gerne have flyttet fodboldkampen mellem FCM-BIF til klokken 19, således de kunne vise begge begivenheder i forlængelse af hinanden på TV3 +.

Tv-stationen har derfor anmodet Divisionsforeningen om en udskydelse af kampen til klokken 19 – noget FCM har accepteret, men Brøndby har afvist, og det ærgrer Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland, fordi han vil gerne have hjulpet TV3 Sport.

– De beslutninger Brøndby træffer, har de højst sandsynligt nogle gode grunde til at træffe. Jeg anfægter ikke deres beslutning, men ærgrer mig over og er ked af, at vi i fællesskab ikke har kunne hjælpe en vigtig interessent, altså tv – både for Brøndby og FC Midtjylland. Men det er ikke sådan, at jeg peger fingre af Brøndby. Jeg har respekt for deres beslutning, udtaler han til BT.

Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen, forklarer, at man ikke kan trumfe en beslutning igennem, uden man har accept fra begge klubber.

– Det er kontraktuelt sådan, at det er os, der fastligger kamptidspunkterne, men det betyder ikke, at vi ikke altid samarbejder, det bedste vi kan. Når en kamp først er fastlagt, kræver det accept fra begge parter, hvis man skal flytte den, udtaler han til BT og fastslår samtidig.

– Der er ikke noget i kontrakten, der siger, at kampen skal vises på TV3 +.

Alt dette betyder således, at kampen mellem FCM og BIF fløjtes i gang klokken 18 på MCH Arena som planlagt, men den sendes i stedet på TV3 Sport1.

INGEN KOMMENTARER