FCM-profil: Vi kan byde Napoli op til dans

FCM-profil: Vi kan byde Napoli op til dans

824
0
DEL

FC Midtjylland tager i aften imod SSC Napoli i Europa League. En kamp man ser frem til på heden, hvor træner Jess Thorup og anfører Kian Hansen er overbeviste om at danskerne kan give den italienske storklub kamp til stregen.

Begge mandskaber går ind til dagens opgør med seks point efter to kampe og selvom Napoli har spillere som Gonzalo Higuain, Lorenzo Insigne, José Callejon og Marek Hamsik i truppen er danske Kian Hansen ifølge klubbens hjemmeside ganske fortrøstningsfuld:

– Jeg kan leve med en sejr, og jeg kan leve med en uafgjort alt efter, hvordan kampen udvikler sig. Men jeg er sikker på, at vi kan byde dem op til dans, og er vi heldige og dygtige samt gør vores arbejde ordentligt, så er jeg også sikker på, at vi får det ene eller alle tre point.

Træner Jess Thorup understreger vigtigheden af at Ulvene fra heden formår at holde hovedet koldt, selvom der vil komme perioder, hvor man ikke har bolden meget:

– En ting er selvfølgelig troen på egne evner, og den er der i øjeblikket – vi er godt kørende med to nederlag i 21 kampe, og vi har fået en super god start i Europa League – den skal vi følge op på. Vi skal kunne tackle i perioder ikke at have bolden, så meget som vi gerne vil og være trygge ved også at stå defensivt samtidig med at vise, hvad vi kan offensivt. Så er det klart, afgørelsen falder i de to felter, så vi skal være dygtige både offensivt som defensivt.

Kampen fløjtes i gang klokken 21.05 og kan følges live på Canal 9.

INGEN KOMMENTARER