Felipe Anderson: Nyt år, nye muligheder

Felipe Anderson: Nyt år, nye muligheder

947
0
DEL

Den brasilianske midtbanespiller, Felipe Anderson, er blevet sat i forbindelse med Manchester United. Han erklærer, at 2016 er lig med nye muligheder. Lazios store prisskilt kan dog godt blive en hindring.

Felipe Anderson har måske selv kastet benzin på bålet, med hensyn til rygterne om, at han kunne være på vej væk fra Lazio til fordel for Manchester United. Han har således lagt et billede på på sin Twitter, hvor han skriver “Nyt år, nye muligheder. Jeg er klar.”. Det skal dog lige siges, at han trods alt er iført sit Lazio-træningstøj på billedet.

Den brasilianske midtbanespiller er som sagt blevet sat i forbindelse med Manchester United, men i dag meddeler franske medier, at Paris Saint-Germain nu også skulle være interesserede.

Spekulationerne om hvorvidt Anderson er på vej væk fra Lazio er dermed stærkere end nogensinde. En transfer kan således allerede komme i stand her i januar. Engelske medier rapporterer, at Manchester United har sendt et bud afsted til Lazio så vel som til Felipe Anderson. Buddet til Lazio skulle lyde på i omkring 350 millioner kroner. Buddet til Anderson skulle være en løn-check på over en million om ugen.

Den italienske avis Gazzetta dello Sport mener dog at vide, at Lazio allerede sidste sommer afviste bud, som lå omkring 370 millioner kroner. Derfor er det sandsynligt, at mulige købere bliver nødt til at hoste op med et beløb, der er endnu større end de 370 millioner.

Lazio-præsidenten, Claudio Lotito, udelukker dog ikke et salg af Felipe Anderson, eller nogen anden for den sags skyld. Lazio har eftersigende brug for penge. Disse penge kunne nemt komme fra et salg af eksempelvist Felipe Anderson, Lucas Biglia eller måske Antonio Candreva.

 

INGEN KOMMENTARER