Ferdinand: Jeg fik aldrig nok kredit af Sir Alex

Ferdinand: Jeg fik aldrig nok kredit af Sir Alex

960
0
DEL

Rio Ferdinand fortæller i et interview, at han aldrig følte, han fik den kredit, han havde fortjent, af Sir Alex Ferguson, og at han ofte snakkede om det med forsvarskollegaen Nemanja Vidic. 

Sir Alex Fergusons legendestatus i Manchester United er urokkelig, men det skotske koryfæ har alligevel siden sin pensionering som manager i 2013 en del gange fået skudt i skoene, at hans metoder var for hårde og til tider direkte militaristiske.

Den påstand bliver nu bakket op af Rio Ferdinand, som ikke mener, at han har fået den kredit, han havde fortjent. Forsvarsgeneralen påpeger dog samtidig, at Fergusons hårde mandskabsbehandling også holdte ham og de øvrige Manchester United-spillere på tæerne.

– Det var en af de ting, der fik mig mig til klø på. Ferguson var han meget over dig i alle situationer, fortæller Rio Ferdinand ifølge Teamtalk.com og fortsætter:

– Det var en god ting. Han gik meget op i personligheder og ville altid forsøge at regne dig ud. Jeg plejede at føle, at jeg aldrig fik nok kredit. Vidic og jeg plejede at tale meget om det.

Rio Ferdinand stillede støvlerne på hylden i sidste sæson efter et mindre vellykket ophold i Queens Park Rangers, der nu er at finde i Englands næstbedste række.

INGEN KOMMENTARER