FIFA’s eksekutivkomité skal mødes for første gang efter suspenderingen

FIFA’s eksekutivkomité skal mødes for første gang efter suspenderingen

845
0
DEL

For første gang siden suspenderingen af Sepp Blatter og Michel Platini skal FIFA’s eksekutivkomité mødes tirsdag, og reformsforslag og ændringer af organisationens etiske regelsæt er på dagsordenen. 

Skeletterne vælter ud af skabet i denne tid hos både FIFA og UEFA, og derfor har FIFA’s eksekutivkomitémedlemmer følt sig nødsaget til at mødes for at drøfte situationen og fremtiden.

Tirsdag skal FIFA’s eksekutivkomité altså mødes for at diskutere fremtiden for første gang, siden Sepp Blatter og Michel Platini blev suspenderet i 90 dage fra deres tjenester som henholdsvis FIFA- og UEFA-præsident efter anklager om korruption og manglende dokumentation af udbetalinger.

Agendaen for mødet er primært reformforslag og snak om eventuelle ændringer af de etiske regler hos FIFA. Det skriver Sky Sports.

Det engelske medie mener samtidig at vide, at komitéen også vil diskutere, hvorvidt man skal holde sig til tidsplanen for næste præsidentvalg i februar, eller om man vil udsætte det ovenpå skandalerne, selvom dette ikke er på den officielle dagsorden for mødet.

INGEN KOMMENTARER