Førstepladsen på spil i La Liga-opgør

Førstepladsen på spil i La Liga-opgør

822
0
DEL
I en kamp mellem La Ligas eneste to ubesejrede mandskaber skal Celta Vigo forsøge at vælte mægtige Real Madrid af pinden, som førerhold.
Tre dage efter Real Madrid hentede et point mod PSG i Champions League skal de igen gøre sig klar til en storkamp. Denne gang mod ligaens overraskende andenplads fra Celta Vigo.

På trods af en række tvivlsomme spillere til dagens kamp grundet skader til Arbeloa, Bale, Benzema, Pepe, Carvajal og James Rodriguez ser kongeklubbens træner, Rafael Benitez, frem mod aftenens opgør på et pressemøde:

– Celta er ikke blevet slået endnu og vi forventer en underholdende fodboldkamp. Det bliver ekstremt svært, men der vil være masser af intensitet og underholdning. De er et hold der spiller høj-intens fodbold og de har selvtillid efter deres gode start i ligaen. De vil gøre alt for at slå os og vi må bare gøre vores for at matche dem. Vi har i hvert fald nok kvalitet i truppen til at hente de tre point med hjem til Madrid.

Rafael Benitez kommenterede desuden på det faktum at man skal spille to vigtige kampe så hurtigt efter hinanden:

– At spille igen efter to og en halv dag er et handicap, men vi skal være klar til kampen og kæmpe for alle tre point. Man må ikke glemme at der er hold, der kommer til at spille langt flere kampe end andre over en hel sæson, men sådan er det jo. Celta Vigo har været fantastiske indtil videre, men vi vil fortsætte vores mission og ser frem mod hver eneste kamp, som en udfordring vi skal klare.

Cristiano Ronaldo skal forsøge at fortsætte en flot stime mod de lyseblå galisere – han har scoret 12 mål i syv kampe mod Celta Vigo. Samtidig har Real Madrid en statistik i denne sæson på 11 spillede kampe, hvor man kun har lukket to mål ind.

Kampen spilles i eftermiddag klokken 16 på Celta Vigos hjemmebane, Balaídos.

INGEN KOMMENTARER