Forhenværende UEFA-præsident: Hemmelig aftale med Platini

Forhenværende UEFA-præsident: Hemmelig aftale med Platini

854
0
DEL

Debatten har i den seneste tid været på kogepunktet i medierne i forbindelse med mulig korruption i det internationale fodboldforbund FIFA. Nu blander en tidligere UEFA-præsident sig også i debatten.

Lennart Johansson var tidligere hen kendt for at være præsident i fodboldforbundet uefa. Nu fortæller den tidligere præsident, at han angiveligt kendte til en hemmelig økonomisk aftale mellem den daværende uefa-præsident, Michele Platini, og den afgående fifa-præsident, Sepp Blatter.

– Det er helt sikkert, at Blatter burde have informeret om denne aftale. Den information fik vi aldrig. Det hørte jeg ingenting om i min tid i FIFA, siger Johansson til Inside World Football.

Johansson hævder derudover, at han intet kendte til en aftale mellem Platini og Blatter, og det kom som en stor overraskelse for ham, da han fik nyheden bragt.

– Der er tale om ganske mange penge. Ingen kan sige, det er en lille sum. Jeg ser nu, at Platini hævder, at han havde en kontrakt med Fifa. Jeg har aldrig hørt om den, siger den 85-årige svensker.

FIFA’s komité har nu valgt at suspendere både Michele Platini og Sepp Blatter, men derfor er det sidste ord i denne debat ikke sagt. I stedet udforskes sagen af de schweiziske myndigheder, og derfor har uefa valgt at afholde et krisemøde i Nyon på torsdag.

 

 

INGEN KOMMENTARER