Fortørnet City-stjerne revser den engelske presse: De spreder ‘bullshit’

Fortørnet City-stjerne revser den engelske presse: De spreder ‘bullshit’

793
0
DEL

Den engelske journaliststand har kun sans for at kritisere og sprede usandheder, mener en indigneret Yaya Touré. 

Manchester City-profilen Yaya Touré har været genstand for en del kritik ovenpå et formdyk efter en række fantastiske sæsoner i Premier League, og den aldrende midtbanemotor er nu ved at være godt træt af de engelske journalister, som efter hans overbevisning kun kan kritisere og ikke give ros, når den er fortjent.

– I de seneste uger har journalister talt om en ny begyndelse for mig. Men hvilken ny begyndelse, spørger Yaya Touré ifølge L’Equipe.

– Jeg kommer fra en sæson, hvor Manchester City sluttede på andenpladsen i Premier League, hvilket er det sværeste i verden. Jeg scorede tolv mål, og jeg var nødt til at forlade klubben for at tilslutte mig landsholdet, der spillede i African Cup of Nations. Jeg missede næsten to måneder (i Premier League, red.), og så blev jeg kritiseret for ikke at lave så mange mål som i den forgangne sæson, fortsætter en tydeligt indigneret Yaya Touré.

– I fortstår vel min afsky en smule? Når det går dårligt her, forsøger de (de engelske journalister, red.) at fremhæve fejlene. Når det går godt, siger de ingenting. De har altid brugt deres små metoder til at irritere mig og drive mig til vanvid. Jeg føler ofte, at jeg ikke er glad her. Faktisk meget ofte, forklarer City-stjernen.

Den 32-årige ivorianer mener, at journalisterne spreder usandheder, og han har en opfordring til andre, der føler sig forulempet af journalister.

– Selv om mange bitre mennesker forsøger at ødelægge mit navn ved at sprede ‘bullshit’, er jeg klar over, at mange unge mennesker ser op til mig. Når folk intimiderer dig, så svar ikke, for de forstår det alligevel ikke. Heldigvis taler min succes og statistik for mig, forklarer Yaya Touré.

Yaya Touré skiftede fra FC Barcelona til Manchester City i 2010, og allerede dengang blev der stillet store spørgsmålstegn i forhold til, om den afrikanske midtbanespiller reelt kunne gøre en forskel. Yaya Touré fik lagt flere facetter på sit spil og gjorde med det samme kritikken til skamme. Siden har han været et omdrejningspunkt på Manchester Citys hold.

INGEN KOMMENTARER