Forventede startopstillinger til tv-kampene i Premier League klokken 16:00

Forventede startopstillinger til tv-kampene i Premier League klokken 16:00

834
0
DEL

I dag er det Boxing Day i England. Det betyder opgør af høj kvalitet i den engelske Premier League. Endda mange af slagsen. Den britiske avis har forsøgt at udpege forventede startopstillinger til hver af opgørene. Her bringer vi de forventede startopstillinger fra de tre kampe, der vises på dansk tv og starter klokken 16:00.

Chelsea – Watford

Kriseramte Chelsea tørner sammen med Watford, der har udvist en imponerende form indtil videre, i egen hule. Watford skulle dermed kunne give Chelsea kamp til stregen. Historisk set har Watford ikke vundet på Chelseas hjemmebane siden maj 1986, så det er altså en historisk begivenhed, hvis det ender med endnu et nederlag, og dermed endnu en skuffelse, for Chelsea. Her er de forventede startopstillinger:

Chelsea:

Costa
Pedro – Oscar – Willian
Matic – Fabrégas
Azpilicueta – Terry – Zouma – Ivanovic
Courtois

Watford:

Ighalo
Jurado – Deeney – Abdi
Watson – Capoue
Aké – Britos – Prödl – Nyom
Gomes

Liverpool – Leicester:

Leicester, der i øjeblikket og ganske overraskende indtager førstepladsen, kommer efter al sandsynlighed på en svær opgave. De skal til Anfield, hvor Liverpool venter. Liverpool har dog vist sig at være en anelse vakkelvorne, modsat gæsterne fra Leicester, der har været suveræne i denne sæson. Liverpool har ikke vundet en kamp siden for fem kampe siden, hvor det til gengæld blev til en 6-1-sejr over Southampton. Leicester har derimod, i løbet af den seneste måned, formået at slå Chelsea og spille lige op med Manchester United. Dermed er der lagt i kakkelovnen til et yderst spændende opgør. Her er de forventede startopstillinger:

Liverpool:

Origi – Coutinho – Lallana
Can – Lucas – Henderson
Moreno – Sakho – Lovren – Clyne
Mingolet

Leicester:

Vardy – Okazaki
Albrighton – Kanté – Inler – Mahrez
Fuchs – Huth – Morgan – Simpson
Schmeichel

Tottenham – Norwich:

Tottenham, der før Boxing Day indtager fjerdepladsen, tager imod Norwich på White Hart Lane. Norwich har i denne sæson været en blandet oplevelse. I sidste weekend slog de således selveste Manchester United. Tidligere på sæsonen har de dog haft det meget svært, hvorfor de, efter sejeren over Manchester United, har skrabet 17 point sammen i 17 kampe. Tottenham ligger som sagt i den modsatte og bedre ende af tabellen, hvorfor de også må siges at have favoritværdigheden forud for opgøret. Det havde Manchester United dog også i sidste weekend, så alt kan ske. Her er de forventede startopstillinger:

Tottenham:

Kane
Eriksen – Alli – Lamela
Dembélé – Dier
Rose – Vertonghen – Alderweireld – Walker
Lloris

Norwich:

Jarome
Hoolahan
Brady – Tettey – O’Neil – Redmond
Olsson – Bassong – Bennett – Martin
Rudd

INGEN KOMMENTARER