Fredericia drillede FCK men tabte

Fredericia drillede FCK men tabte

668
0
DEL

Torsdag aften var der endnu engang pokalfodbold, da FC Fredericia hjemme tog i mod FC København. Fredericia skulle forsøge at gøre FC Roskilde kunsten og skabe en lille sensation, men FCK klarede lige akkurat skærene i dag.

DBU Pokalen er kendt for sine store overraskelser, og her til aften skulle Fredericia forsøge at gøre det onde ved FC København. Løverne overvandt en dårlig start, og i den forlængede spilletid var vicemestrene stærkest.

Det hele begyndte ellers godt for Fredericia, der pressede FCK en smule. Det blev dog ikke til de store chancer for hjemmeholdet, og i stedet var det gæsterne, der kunne bringe sig foran med 1-0 ved Danny Amankwaa.

Fredericia ville det dog anderledes, og efter 43 minutter gjorde Nicolai Hagelskjær det til 1-1. Den stilling holdt kampen ud, og så måtte der forlænget spilletid til for at finde en af de kommende kvartfinalister i pokalturneringen.

FC København kom blæsende ud til første halvleg af den forlængede spilletid, og efter to minutter ud af de 30 minutters ekstra spilletid, gjorde Kasper Kusk det onde ved Fredericia. Efter lidt klumpspil inde i feltet og tøven fra FCK-spillerne, gjorde Kusk det til 2-1 med et fladt spark.

Favoritterne holdt resten af tiden den føring, og så kunne de rejse hjem til København med en sejr i pokalturneringen og dermed videre avancement til kvartfinalerne i DBU Pokalen.

Det er endnu ikke afgjort, hvem FCK skal møde i næste runde af DBU Pokalen. Der trækkes lod til kvartfinalerne efter, at HB Køge og Brøndby har spillet, hvilket også finder sted i aften.

 

 

INGEN KOMMENTARER