Frustreret Evra: Svært at tale om United-afsked

Frustreret Evra: Svært at tale om United-afsked

842
0
DEL

Patrice Evra har i dag svært ved at tale om sin noget uventede afsked med Manchester United, som han havde spillet for gennem ni sæsoner. 

Det kom ret pludseligt for Manchester United-fansene verden over, da den stolte traditionsklub valgte at sælge publikumsfavoritten Patrice Evra til italienske Juventus for et mindre beløb. Få uger inden havde den angrebsivrige venstreback nemlig sat sin signatur på en ny kontrakt med klubben.

Nøjagtig ligeså pludseligt kom det tilsyneladende for hovedpersonen selv, der erkender, at han i dag har svært ved at tale om afskeden. Faktisk er det en irriteret og frustreret Patrice Evra, der i dag ser tilbage på skiftet i sommeren 2014.

– Det er stadig svært for mig at tale om min afsked. Men en skønne dag, når min karriere er slut, kan jeg tale mere åbent om det, fortæller nu 34-årige Evra ifølge Sky Sports og fortsætter:

– Jeg kom først og fremmest til Torino på grund af min familie, for Manchester United havde indsat en klausul i min kontrakt, som ændrede situationen drastisk. Det irriterede mig virkelig. Men jeg fortryder ikke mit skifte, som i sidste ende viste sig at være meget positivt.

Patrice Evra ses i visse United-fankredse i dag som et klubkoryfæ og opnåede også mere end 250 kampe på klubbens førstehold.

INGEN KOMMENTARER