Fyret Villa-manager ærgrer sig

Fyret Villa-manager ærgrer sig

846
0
DEL

Den nu forhenværende Aston Villa-manager Tim Sherwood er skuffet over, at han er blevet løsrevet fra managererhvervet i Birmingham-klubben, men er glad for den erfaring, han har tilegnet sig. 

Aston Villas ledelse tog søndag konsekvensen af holdets skrækkelige sæsonstart og smed Tim Sherwood på porten. Det ærgrer hovedpersonen gevaldigt, men han understreger, at han har nydt tiden i klubben samt den erfaring, han nu kan trække på.

– Jeg er meget skuffet over, at jeg ikke længere skal løfte rollen som manager i Aston Villa længre. Da jeg overtog jobbet, vidste jeg, at det ville blive en stor udfordring, men det viste sig at blive en udfordring, jeg virkelig nød, og jeg ved, at jeg har tilegnet mig en masse erfaring, forklarer Tim Sherwood ifølge Goal.com.

Tim Sherwood kigger stolt tilbage på de resultater, han og holdet bedrev i fjor, og den tidligere Tottenham-mand takker staben omkring ham for deres dedikation.

– Det er klart, at det vigtigste var at blive oppe i Premier League, men at slå Liverpool i FA Cup-semifinalen på Wembley og derefter føre holdet til finalen var en præstation og oplevelse, jeg vil huske i resten af min karriere, fortæller Sherwood med stolthed i stemmen.

– Jeg vil gerne takke trænerstaben samt det øvrige personale i klubben for deres dedikation, Villa-fansene for deres lidenskabelige støtte, og spillerne som gav alt gennem min tid i klubben. Jeg ønsker klubben alt det bedste for resten af sæsonen og i fremtiden, slutter han.

INGEN KOMMENTARER