Fyring af Mourinho har enorme omkostninger

Fyring af Mourinho har enorme omkostninger

743
0
DEL

Vælger klubejer Roman Abramovic at tage konsekvensen af Chelseas dårlige sæsonstart ved at fyre manager José Mourinho, vil det koste den russiske milliardær mere end en milliard kroner.

Internt i klubben har man længe forsøgt at lægge låg på sagen om José Mourinho ved offentligt at bakke op om portugiseren, men flere engelske medier gransker stadig i den påståede utilfredshed i spillertruppen, og en fyring virker derfor stadig ikke helt udelukket, hvis man spørger folk, der ser klubben udefra.

Skulle uroen og de dårlige resultater ende med at koste José Mourinho jobbet, må Roman Abramovic virkelig til lommerne.

Den engelske avis The Telegraph har regnet på tallene og er kommet frem til, at Chelsea-ejeren skal punge op med mere end en milliard kroner.

De 100 millioner kroner går til José Mourinho i kompensation, hvis man vælger at smide ham på porten.

150 millioner kroner koster Diego Simeone, der står som en af favoritterne til at overtage managersædet i Chelsea, at løsrive fra kontrakten med Atletico Madrid.

Derudover vil det koste store penge, hvis Simeone skal tage Antoine Griezmann og Koke med sig fra Madrid til London. Begge spillere har frikøbsklausuler på den anden side af 400 millioner kroner. Alene de to spillere vil altså koste minimum 800 millioner kroner.

Sammenlægger man de beløb, løber det op over 1 milliard danske kroner.

 

INGEN KOMMENTARER