Gareth Bale kan vælge på øverste hylde, hvis han forlader Real Madrid

Gareth Bale kan vælge på øverste hylde, hvis han forlader Real Madrid

919
0
DEL

Real Madrid kæmper eftersigende imod fire europæiske supermagter inden for fodbold, der alle er brændt varme på Gareth Bale.

Manchester United, Chelsea, Bayern München og Paris Saint-Germain skulle alle have taget mere eller mindre seriøse skridt i jagten på den walisiske superstjerne. Prisen på Gareth Bale kunne dog nemt tænkes at være langt over en milliard kroner.

Noget af det, som har fungeret som benzin på rygte-bålet var, at Gareth Bale var bekymret om sin fremtid i Spanien da Rafael Benitez blev fyret.

Præsidenten i Real Madrid, Florentino Perez, har dog insisteret på, at Bale ikke er til salg for noget som helst beløb. Han har derimod understreget, at Bale skal blive på Bernabeu fordi han er en af holdets vigtigste spillere.

Den nuværende og nye træner, Zinedine Zidane, spillede en stor rolle da Bale blev hentet fra Tottenham til Real Madrid for en påstået rekordbrydende sum på over 860 millioner kroner. Han har desuden beskrevet Gareth Bale som værende fænomenal.

Mens Real Madrid virker opsatte på at beholde Gareth Bale, så hersker der stadig tvivl om Cristiano Ronaldos fremtid. Ronaldo blev, i de sidste måneder af 2015, rygtet væk fra Real Madrid. Rygterne var mange og vedholdende ligesom rygterne om, hvilken klub den portugisiske superstjerne i så fald skulle til. De mest seriøse bejlere befinder sig, udover Paris Saint-Germain, i Premier League.

INGEN KOMMENTARER