Gary Cahill: Vi er skuffet som aldrig før

Gary Cahill: Vi er skuffet som aldrig før

741
0
DEL

Det har ikke kørt på skinner for mestrene fra Chelsea i denne sæson, og i dag blev der slået endnu et søm i kisten, da London-klubben tabte i et lokalopgør til West Ham, der til gengæld fortsatte den gode form.

Det har ikke ligefrem været en god sæson for de kongeblå fra Chelsea. I dag led holdet endnu et nederlag. Undervejs blev José Mourinho bortvist, mens Nemanja Matic blev udvist i første halvleg. Spørger man Gary Cahill, så er holdet skuffet og knuste som aldrig før.

– Humøret i omklædningsrummet er ikke godt – ligesom man kan forestille sig, når man taber kampe. Det var vi ikke vant til i sidste sæson. Drengene er knuste, siger Chelsea-forsvareren Gary Cahill til BBC Sport.

– Der er ikke meget at sige i øjeblikket. Jeg er sikker på, at vi får reflekteret over det i de næste dage. Vi arbejdede hårdt med ti mand og havde størstedelen af spillet i anden halvleg. Det er lige nu billede af vores sæson, tilføjer han.

Chelsea er blot placeret på en skuffende 15. plads efter de første ti spillerunder af Premier League, og allerede nu er mestrene hele ti point efter Manchester City.

INGEN KOMMENTARER