Gerrard: Guardiola-tiltræden i Premier League ville være fantastisk

Gerrard: Guardiola-tiltræden i Premier League ville være fantastisk

789
0
DEL

Steven Gerrard udtrykker stor beundring og siger ydermere, at det ville være fantastisk, hvis de rygter, der sender Guardiola til Premier League, viser sig at have hold i sandheden.

I slutningen af det forgangne 2015 blev det klart, at Pep Guardiola til sommer vil sætte punktum for sin karriere i Bayern München. Derudover udtalte Guardiola kort tid efter, at favorit-destinationen hedder Premier League, hvad angår hans næste træneropgave.

Rygterne har lydt på mangt og meget. Selvom favoritterne skulle hedde, så har der også været rift om den succesfulde træner i blandt andre Chelsea og Manchester United. Hovedpersonen afslår dog selv, at en aftale allerede skulle være på plads.

Dette afslag lægger dog ikke skjul på Liverpool-legenden Steven Gerrards glæde over, måske at se Guardiola i Premier League efter sommer. I en nylig udtalelse til nyhedsbureauet AFP udtykker han således førnævnte glæde.

– Pep Guardiola er en verdensklasse-manager. Det ser ud til, at han tager til Premier League, og det er fantastisk for os, udtalte Steven Gerrard.

Steven Gerrard har trænet sammen med Liverpools mandskab siden december, hvor hans nuværende klub, LA Galaxy, gik på vinterpause. Gerrard har desuden fundet vej til det Liverpool Legends hold, der i tiden er på tour.

INGEN KOMMENTARER