Gerrard: Liverpools mesterskab-brøler hjemsøger mig stadig

Gerrard: Liverpools mesterskab-brøler hjemsøger mig stadig

984
0
DEL

Steven Gerrard har for nylig indrømmet, at han stadig hjemsøges af sin egen rolle, da Liverpool glippede chancen for at vinde klubbens første mesterskab i en menneskealder. I samme omgang udelukkede den tidligere Liverpool-legende et januar-comeback til sin gamle klub.

Den tidligere Liverpool-anfører er på nuværende tidspunkt desperat for at komme stærkt tilbage i MLS, hvor hans hold LA Galaxy sluttede en sæson, der næsten kan beskrives som en fiasko, med at blive slået ud i kvartfinalen af slutspillet. Han selv havde også tydeligvist svært ved at tilpasse sig livet i MLS. Selvom han har erklæret sig meget tilfreds med tilværelsen i Amerika, så har han haft langt sværere ved at finde fodfæste i den amerikanske liga.

Han indrømmer, at intet nogensinde kan rode bod på det faktum, at han ikke kunne føre sit Liverpool-hold til et mesterskab i Premier League. Han spillede hele 17 år i Liverpool. En periode, hvori det altså ikke lykkedes for Gerrard og resten af Liverpool-mandskabet at få mesterskabet i hus. Gerrard selv udtalte følgende.

– Jeg synes det ville have været fantastisk at vinde mesterskabet, men det ville ikke ændre på, at vi trods alt har sluttet på andenpladsen tre gange.

– Der var tale om meget frustrerende og skuffende øjeblikke og oplevelser, jeg aldrig vil glemme. Men det er bestemt planen, målet og drømmen for mig, at blive mester her i USA.

Det har tidligere svirret med rygter om Gerrards tilbagevenden til Liverpool, i hvert fald til låns indtil den amerikanske liga starter igen. Flere markante personligheder har tidligere udelukket en retur for Gerrard, og nu er turen kommet til hovedpersonen selv.

– Jeg har trukket mig fra landsholdet, så jeg er ikke nødt til at tage til Europa for at bevise mig selv.

– Jeg har brug for at få slappet lidt af, fordi jeg har en meget lang sæson til næste år, så det er meget vigtigt at jeg vender stærkt tilbage, udhvilet og klar til at klø på igen.

Gerrard, der både vandt FA Cup’en og Champions League i sin tid i Liverpool, benyttede også muligheden til at lange ud efter hans tidligere rivaler Manchester City og Chelsea. Han udtalte til Eurosport:

– Jeg bliver nødt til at se på mig selv og tage ansvar for, at jeg ikke blev mester i løbet af min tid i England, men selvfølgelig er Premier League meget svær at være i, fordi to mænd – Hr. Roman Abramovich og Sheikhen i Manchester City – hvert år pumper formuer ind i deres klubber, så hold som Liverpool, Tottenham og Arsenal får det meget sværere.

– Jeg synes det er mere jævnbyrdigt her, og mere afbalanceret. Jeg klager ikke, sådan er spillet reglerne. Det er bare sådan det er.

 

INGEN KOMMENTARER