Gerrard var på plads på Anfield

Gerrard var på plads på Anfield

918
0
DEL

Rygterne har i den seneste tid svirret om Steven Gerrard. I dag er der så blevet sat ekstra ild til det brændende bål eftersom, at Liverpool-legenden i dag var tilbage på Anfield til kampen mellem Liverpool og Crystal Palace.

Steven Gerrard er en populær herre på Anfield og i hele Liverpool, og det kan man godt forstå. I øjeblikket befinder han sig i LA Galaxy, men rygterne vil ingen ende tage for tiden om Gerrards fremtid.

Rygterne går på, at den tidligere Liverpool-kaptajn skulle være på vej til at blive genforenet med Anfield og Liverpool på en lejeaftale. I dag var han så tilbage på Anfield for at overværge Liverpools kamp mod Crystal Palace, og det sætter nu gang i rygtebørsen igen.

Hverken Gerrard eller Liverpool har officielt udmeldt, at en lejeaftale er under opsejling, men noget kunne tyde på, at forbindelsen mellem Gerrard og Merseyside-klubben stadig er til stede. Hovedpersonen selv har dog udtalt, at det kunne være interessant at arbejde sammen med Jürgen Klopp.

Steven Gerrard nåede at spille hele 504 kampe, og derudover blev det til 120 mål. Det er kun fremtiden, der kan vise, om den tidligere Liverpool-anfører kommer tilbage til klubben.

 

 

INGEN KOMMENTARER