Gerrard: Vil i ikke stoppe med at sammenligne mig med Lampard?

Gerrard: Vil i ikke stoppe med at sammenligne mig med Lampard?

848
0
DEL

Steven Gerrard har reageret på det faktum, at han og hans tidligere kollega på det engelske landshold Frank Lampard stadig til dags dato bliver sammenlignet med hinanden.

Gerrard og Lampard fik begge deres gennmbrud i Premier League. De har hver især stået for mange mindeværdige øjeblikke når de har tørnet ud for henholdsvis Liverpool og Chelsea.

De to midtbane-generaler har også ofte været genstand for et af de helt store hypotetiske spørgsmål indenfor fodbolden: Kan Gerrard og Lampard nogensinde komme til at spille for det samme hold?

Begge spillere har, siden deres brud med Premier League, sluttet sig til klubber i Amerika. Nu er Gerrard ked af at vanen med konstant at sammenligne de to spillere, er fulgt med over Atlanterhavet.

– Jeg håbede at folk endelig ville holde op med at sammenligne mig med Frank efter jeg flyttede herover. Han er en legende og bestemt en af de klasse-spillere, der vil hjælpe med at forhøje kvaliteten i denne liga, udtalte Steven Gerrard til Daily Mail.

– Vi har begge sat en streg under vores engelske karriere, så jeg kan ikke se, hvorfor vi skulle tage det emne op igen. Det har altid været en medie-ting – vi klarer os helt fint.

Gerrard understregede også, at han nyder den mere tilbagelænede livsstil i Californien efter sin transfer fra Liverpool tidligere i år.

– For første gang er vi i stand til at nyde vores familie i fred. Jeg har oceaner af tid, jeg kan bruge på min børn nu. Jeg er der til at køre dem i skole om morgenen.

– Jeg henter dem fra skole om eftermiddagen og vi tager til stranden sammen. Børnene elsker det. De er endda begyndt at kalde mig super-far. Kan du forestille dig det?

Meget tyder altså på at Gerrard er tilfreds med sin tilværelse i USA, på trods af den for ham kedelige vane med altid at blive sammenlignet med Frank Lampard.

INGEN KOMMENTARER