Getafe-profil revser Barcelonas halloween-fejring

Getafe-profil revser Barcelonas halloween-fejring

770
0
DEL

Getafes Medhi Lacen er langt fra imponeret over FC Barcelonas halloween-udklædning som fejring ovenpå catalanernes 2-0-sejr lørdag aften. 

Da FC Barcelona havde sejret over Getafe lørdag aften på Camp Nou, valgte de catalanske stjerner efterfølgende at fejre det på en lidt alternativ måde.

En række Barcelona-spillere valgte nemlig at udklæde sig med masker og kostumer, som emmede af halloween og uhygge, og troppede op på det efterfølgende pressemøde i det alternative dress.

Det faldt tilsyneladende ikke i helt god jord hos modstanderholdets midtbanespiller Medhi Lacen, der i hvert fald aldrig ville have gjort noget lignende selv.

– Det er ikke noget for mig for at være ærlig. Det ser ikke ordentligt ud. Alle er ansvarlige for det, de foretager sig. Hvis jeg havde vundet på Camp Nou, ville jeg ikke have gjort det, fortæller Medhi Lacen ifølge Goal.com.

– Det er en personlig ting. Jeg ved ikke, om det er noget, de har planlagt, men jeg gider ikke den slags, fortsætter den afrikanske midtbanespiller.

Nedenfor kan du se et billede af, hvordan Barcelona-stjernerne så ud.

barca halloween

 

INGEN KOMMENTARER