Guardiola: Jeg har fortalt Rumenigge om mine planer

Guardiola: Jeg har fortalt Rumenigge om mine planer

895
0
DEL

Rygterne om at Guardiola stopper I Bayern München til sommer, har været mange. Indtil videre har spanieren ikke villet sige noget, men afslører nu, at han har aftalen klar med direktøren. 

Guardiola har ikke ville sige meget om sin fremtid, og hvad der skal ske med ham efter hans kontrakt med Bayern München udløber til sommer.

Succes-træneren er blevet kædet sammen med adskillige af Premier Leagues topklubber, men på sit pressemøde frem mod weekendens kamp mod Hannover, ville hovedpersonen selv stadig ikke udtale sig om sin situation.

– Rumenigge (Bayern Münchens direktør, red.) og jeg har aftalt, at vi snakker sammen efter kampen. Vi snakker ofte, og Rumenigge ved alting, siger Guardiola på sit pressemøde.

Læs også: Guardiola bestemmer snart sin fremtid

Efter midtugens kamp i DFB-pokalen mod Darmstadt, afslørede Guardiola at han ville fortælle om sine planer i løbet af næste uge efter, at efterårets sidste kamp var blevet spillet, og dette slog han endnu en gang fast på pressemødet.

– Klubben, Karl-Heins Rumenigge og jeg selv, har gang på gang sagt, at vi vil sige noget efter vores sidste kamp mod Hannover. Og sådan forbliver det. Jeg er fuldt fokuseret på kampen mod Hannover, siger Guardiola.

Guardiola blev dog alligevel konfronteret med rygterne om, at hans mulige afløser kan være italienske Carlo Ancelotti, hvilket Guardiola kommenterede kort på.

– Carlo er en dygtig træner, og en god mand, afsluttede spanieren.

INGEN KOMMENTARER