Guardiola: Vi vil give Arsenal-fansene en god billetpris

Guardiola: Vi vil give Arsenal-fansene en god billetpris

842
0
DEL

Arsenal-fansene får en god billetpris til kampen på Allianz Arena, når holdet kommer på besøg i næste Champions League-gruppespilskamp. Det løfte har Pep Guardiola givet. 

Hjemmeholdets fans på Emirates Stadium havde rigeligt at glæde sig over tirsdag aften, da Arsenal slog Bayern München med 2-0. Inden kampen var der dog protester fra en fanfraktion, som gennem et banner skiltede deres utilfredshed med de høje billetpriser i England.

På banneret stod der: “64 pund for en billet, men uden fans ville fodbold ikke være en øre værd”.

Bannerne var formentlig et signal, ledelsen i Arsenal skulle se, men nu har Bayern Münchens cheftræner Pep Guardiola reageret på skiltningen og lovet englænderne en fornuftig pris på de billetter, de frigiver til udeholdet i Champions League-kampen mellem Bayern og Arsenal. Derudover vil den katalanske succestræner snakke med Arséne Wenger om de høje billetpriser, så de tyske fans fremover kan slippe noget billigere for at tage til fodbold i London.

– Jeg vil tage en snak med Arséne Wenge, for at det næste gang kan blive billigere for vores fans, forklarer Guardiola over for Sky Sports og fortsætter:

– Vi vil tage os af Arsenal-fans i München og give dem en god pris. De kan roligt rejse afsted.

 

INGEN KOMMENTARER