Hamrén: Angrebene i Paris har berørt os

Hamrén: Angrebene i Paris har berørt os

695
0
DEL

Sveriges 58-årige landstræner, Erik Hamrén, forklarer, at weekendens terrorangreb i Frankrigs hovedstads har påvirket både ham og truppen.

Når Danmark og Sverige tørner sammen i aftenens playoff-brag, vil begge mandskaber bærer et sørgebind for at markere fredagens begivenheder i det franske. Endvidere vil der blive holdt et øjebliks stilhed for de berørte.

Netop disse føromtalte begivenheder har berørt Hamrén og hans spillere dybt, og det fyldte meget, da de skulle forberede sig til kampen i lørdags.

– Hele holdet har været ramt. Det har været hårdt, og det hårdeste var, da vi vågnede op lørdag før den første kamp, siger Hamrén.

– Min første reaktion var, at fodbold ikke var vigtigt, da vi så, hvad der var sket i Paris. Men på den slags dage er fodbold vigtigere end nogensinde.

Sveriges superstjerne Zlatan Ibrahimovic tørner til dagligt ud for hovedstadsklubben Paris Saint-Germain, og ifølge den svenske landstræner, har han, ligesom de øvrige svenske spillere, været berørt af situationen.

Hamrén understreger dog i samme interview, at svenskerne er i stand til at fokusere kampen på trods af terrorhandlingerne.

– Spillere på det her niveau arbejder med fokus og på at gøre de rigtige ting. Det gjorde de i kampen i Stockholm, og det vil de gøre igen i København, afslutter Hamrén.

Det første playoff-opgør endte med en svensk sejr på 2-1, men danskerne får i aften mulighed for at revanchere sig i Parken.

Kampen fløjtes i gang 20.45 og kan følges direkte på Kanal 5 med optakt fra kl. 18.

 

 

 

INGEN KOMMENTARER