Hamrén: Vi skal spille som de første 66 minutter

Hamrén: Vi skal spille som de første 66 minutter

575
0
DEL

Erik Hamrén er meget tilfreds med de første 66 minutter af den første play-off kamp i lørdags mellem Danmark og Sverige, og den svenske landstræner er ikke bleg for at indrømme, at nøglen til succes ligger i at spille, som man gjorde i den første time.

Danmark dominerede de sidste 24 minutter af det første opgør i Sverige, og derfor er Erik Hamrén forberedt på, at danskerne vil gå ind til opgaven og spille, som de gjorde i de første 24 minutter. Landstræneren påpeger, at svenskerne skal spille kontrolleret, for at kunne slå danskerne.

– Vi ser frem til kampen. Nu er det afgørelsen, men det føltes også afgørende i Stockholm. Vi brød en negativ trend, da vi slog Danmark, og det føltes godt. Det var længe siden, at vi havde gjort det sidst. Det giver os troen på, at vi kan gøre det igen i morgen, fortæller Erik Hamrén.

– Jeg forventer at Danmark spille som de gjorde de sidste 24 minutter. Jeg ser gerne, at billedet bliver, som det var i de første 66 minutter, fortsætter den svenske landstræner.

Det er altså i morgen, at det hele skal afgøres, når Danmark og Sverige spiller returkampen i kampen om at komme med til EM-slutrunden i 2016. Der er kampstart 20.45 i Telia Parken.

INGEN KOMMENTARER