Han er ligeså god som Messi og Ronaldo

Han er ligeså god som Messi og Ronaldo

892
0
DEL

Neymar er i sindssygt god form for tiden, og ifølge den brasilianske landstræner, Carlos Dunga, er den så god, at han er på niveau med verdens allerbedste. 

Som så mange andre forventer Carlos Dunga nok, at Brasiliens fodboldmæssige fremtid ligger i fødderne på den driblestærke Neymar Jr. Barcelonas nr. 11 har taget La Liga med storm i denne sæson, siden Messi gik ud med en skade, ikke mindst i weekenden hvor han scorede et fuldstændig fomidabelt mål.

– Hvis man kigger på tal og statistikker, så er Neymar ovenpå lige nu, siger Dunga til Daily Express

 

– Messi er skadet, og Cristiano forventes at gøre det samme som sidste år. Neymar har forbedret sig hvert år, siden han ankom til Barcelona. Han har gjort alt det, der var forventet af ham siden Messis skade. Han er i fremragende form.

Med et brasiliansk landshold der efterhånden kun tæller en verdernsstjerne, nemlig Neymar, står det i skærende kontrast til tidligere Selecao-hold, der har talt stjerner som Cafu, Roberto Carlos, Ronaldinho, Ronaldo og Rivaldo på samme hold.

Med 11 mål i 10 kampe i denne sæson, har Neymar i særdeleshed været grunden til at Barcelona ligger nr. 1 i den spanske La Liga, og han kan måske være med til at gøre en forskel for Brasilien, så de igen kan blive anerkendt som Sydamerikas fodbold-mastodonter.

 

INGEN KOMMENTARER