Hazard: Kommunikationen er vigtig

Hazard: Kommunikationen er vigtig

744
0
DEL

Det har ikke været Chelseas sæson indtil videre i år, og nu erkender en af holdets største profiler, Eden Hazard, at holdet er i store problemer, men samtidig slår han også fast, at kommunikationen er meget vigtig, og at den ikke må svigte.

Chelsea er for øjeblikket i en krise, der ikke lige er til at komme ud af. Problemerne i London-klubben vil næsten ingen ender tage. Alligevel er Eden Hazard ærlig, og han mener, at man er nødt til at være professionelle og kommunikere med omverdenen på en god måde.

– Uanset om du er i en god eller en dårlig periode, skal man være professionel. Personligt gider jeg ikke at læse aviserne. Vi ved, at vi er inde i en dårlig stime, men kommunikationen skal fortsætte, siger Eden Hazard til klubbens hjemmeside.

– Folk er kede af det, når man ikke vinder, men kommunikationen er meget vigtig. Den fungerer godt, for hver dag taler vi sammen for at løse situationen. i skal blive ved med at gå til den til træning. Vi vil blive bedre sammen, og alt vi vil er at vinde kampe. Det er altid svært i sæsonen efter, at du er blevet mester.

Chelsea er i øjeblikket placeret på en skuffende 15. plads i Premier League. I den kommende weekend møder London-klubben Stoke på udebane, og her er en sejr påkrævet, hvis man skal tage et skridt i den rigtige retning.

INGEN KOMMENTARER