Henry: Guardiola er en af historiens bedste trænere

Henry: Guardiola er en af historiens bedste trænere

528
0
DEL

Thierry Henry var tidligere hen en af de absolut største stjerner i Premier League. I dag er han ekspert på Sky Sports, og ifølge franskmanden, så er der kun en mand, der kan dominerer Premier League, og det er Pep Guardiola.

Ifølge den tidligere topangriber Thierry Henry, så er Pep Guardiola en af historiens bedste trænere, og Arsenal-legenden håber meget på, at Guardiola kommer til Premier League, for ifølge ham er den nuværende Bayern München-træner den eneste, der ville kunne dominere den engelske liga.

– Hvis jeg var formand i enhver klub i verden, der har planer om at skifte manager, så ville Guardiola være mit førstevalg. Ingen tvivl. Ifølge mig er han allerede en af historiens bedste trænere. Hans hold vinder ikke blot ligaen, de dominerer den, fortalte Henry ifølge Goal.com.

– Han ankommer med en plan, tager total kontrol i en klub og fastlægger en arv, som overlever længe efter han er kommet videre til sin næste udfordring. Jeg var heldig nok til at være hos Barcelona i starten af Guardiolas trænerkarriere og blev overvældet af manden og hans metoder, sluttede Thierry Henry.

Pep Guardiola har allerede annonceret, at han stopper i Bayern München til sommer, men han har endnu ikke bekræftet over for nogen, hvor trænerkarrieren fortsætter.

INGEN KOMMENTARER