Hjulmand får tidligere Bundesliga-profil som assistent

Hjulmand får tidligere Bundesliga-profil som assistent

828
0
DEL

FC Nordsjælland kunne i december præsentere Kasper Hjulmand som ny cheftræner og nu hentes endnu en stor trænerkapacitet til klubben.

Den tidligere Bundesliga-spiller Otto Addo har skrevet kontrakt med FC Nordsjælland og bliver dermed Hjulmands assistent. Han får første arbejdsdag på mandag, når holdet starter træningen op igen.

Addo har i sin aktive karriere vundet den tyske Bundesliga med Borussia Dortmund og deltaget i en UEFA Cup-finale.

Han er født og opvokset i Tyskland, men har ghanesisk statsborgerskab. Han har spillet i store klubber i Bundesligaen såsom Hamburger SV, Mainz 05 og altså Borussia Dortmund. Han afsluttede sin karriere i 2008. Addo deltog desuden i VM-slutrunden i 2008 med Ghana.

Læs også: Hjulmand om genansættelse: Træffede beslutningen for et par timer siden

FCN’s sportschef, Carsten V. Jensen, ser frem til samarbejdet med ghaneseren:

– Vi har været på udkig efter en træner, som forstår både den europæiske og afrikanske mentalitet, siger Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

– Otto er født og opvokset i Tyskland og har med godt 300 Bundesligakampe et naturligt kendskab til den tyske moral og disciplin, som, vi mener, vil være vigtig for at få vores spillere til at forstå, hvad det kræver at spille på det højeste niveau.

Hjulmand er også tilfreds med tilføjelsen af Addo:

– Otto ser fodbold på samme måde, som vi ønsker at spille her i FCN, og hans karriere både som træner og spiller i Tyskland har givet ham værdifuld erfaring.

– Den erfaring vil blive vigtig for vores arbejde i dagligdagen på træningsbanen både for vores spillere, men også for resten af trænerteamet, fortæller Hjulmand.

Otto Addos trænerkarriere har indtil videre budt på ansvaret for HSV’s U19-hold, men han har også hjulpet til i forbindelse med reserve- og førsteholdet i perioder.

– Jeg glæder mig virkelig til denne nye mulighed, og jeg glæder mig til at møde mine nye trænerkolleger og selvfølgelig spillerne.

– Jeg er begejstret for det talent, som allerede er i klubben, og som jeg selv har stiftet bekendtskab med, når vi har mødt FCN’s ungdomshold i træningskampe, siger Addo.

INGEN KOMMENTARER