Hobro opgiver ikke: Appellerer Tamboura-sagen igen

Hobro opgiver ikke: Appellerer Tamboura-sagen igen

603
0
DEL

I dag kom der en ny dom i sagen om Tambouras manglende spillercerfitikat i forbindelse med en kamp mod AGF, som Hobro vandt med 2-1. Appeludvalget afviste Hobros appel tidligere i dag, men den lille nordjyske klub giver ikke så let op.

For ca. to måneder siden vandt Hobro en livsvigtig sejr på hjemmebane med 2-1 over AGF. Senere på aftenen kom det så frem, at sejren ikke var helt ren, da Tamboura var på holdkortet i Hobro, men han havde ikke sit spillercertifikat. Det gik AGF-direktør, Jakob Nielsen til at reagere, og det medbragte, at AGF fik en skrivebordssejr på 3-0.

– Vi appellerer helt klart afgørelsen, siger Hobros bestyrelsesformand Steen Juulsgaard til Ritzau og uddyber;

– Normalt forventer vi jo ikke at tabe, når vi kæmper en kamp. Men afgørelsen var ikke den store overraskelse for os. Vi tager det til efterretning, og så er vi meget opsatte på at få prøvet det af ved Danmark Idrætsforbund, siger han.

Adama Tamboura kom til Hobro i sommerens transfervindue, men den tidligere Randers-spiller var ikke spilleberettiget, og det skyldtes, at der manglede et spillercertifikat. Hobro mener dog, at det ikke var deres skyld, og derfor appellerer de nu sagen igen.

INGEN KOMMENTARER