Hobro-topscorer bliver ikke klar

Hobro-topscorer bliver ikke klar

767
0
DEL

Hobro-bomberen Mayron George når ikke at blive klar til kampen mod AaB søndag eftermiddag, men forventes at være tilbage i næste runde. Forsvarskrumtappen Anders Egholm er også tæt på et comeback. 

Fingrene var krydset i Hobro-lejren for, at topscoreren Mayron George skulle blive klar til morgendagens kamp mod AaB, men den målfarlige angriber er blevet meldt ude af opgøret, meddeler klubbens midlertidige cheftræner.

– Han havde selv håbet at blive klar, men lægen og fysserne siger, det er for tidligt, så vi tager ingen chancer med ham i morgen, siger Hobros cheftræner Lars Justesen til bold.dk og tilføjer:

– Men han er længere fremme, end vi havde turdet håbe faktisk. Forhåbentligt træner han med igen om et par dage, så han er aktuel til næste kamp (FC Nordsjælland, red). Det kan godt være, han også må sidde over der, men mere alvorligt er det ikke, og nu må vi se.

Forsvarskrumtappen Anders Egholm, der har været skadet i mere end to måneder, nærmer sig et comeback og har trænet sammen med resten af truppen lørdag formiddag forud for den vigtige kamp i Aalborg.

– Han trænede med i dag efter at have været til specialist i København. Han har fået ændret på sin genoptræning, og det ser bedre ud med ham. Forhåbentligt er han i spil lige efter landskampspausen, siger Hobro-træneren.

Kampen mellem AaB og Hobro starter søndag kl. 13:30 og kan ses på Eurosport Danmark.

INGEN KOMMENTARER