Hodgson udtager Dier og stiller spørgsmålstegn ved Arsenal

Hodgson udtager Dier og stiller spørgsmålstegn ved Arsenal

608
0
DEL

Roy Hodgson har i dag udtaget den talentfulde Eric Dier fra Tottenham, der er udset til at yde lidt defensivt på den engelske midtbane, som måske har manglet.

I forbindelse med udtagelsen at stjerneskuddet Eric Dier, bliver det tydeligt hvor få engelske spillere der er tilgængelige fra Arsenal, da kun Kieran Gibbs er blevet udtaget fordi Theo Walcotte, Jack Wilshere, Alex Oxlade-Chamberlain og Danny Welbeck er skadede.

Pga. dette har Roy Hodgson svaret tilbage på en kommentar fra Arsenal-lejren vedrørende spørgsmålet om hvorvidt spillere bliver skadede til landsholdstræninger og kampe, hvor han seneste har beskyldt Wales for Aaron Ramseys skade.

– Generelt tror jeg, at når spillere kommer tilbage fra deres internationale kampe og er fit, hvor de efterfølgende bliver skadet hos deres klub, så er det svært at sige, at det er sket pga. landskampene. Især fordi der er en rum tid mellem de internationale kampe og klubkampene, udtaler han til SportsMole.

Han roser også Eric Dier til skyerne og siger, at han bringer noget af det de har brug for. Eric Dier for mulighed for at vise det i venskabskampene mod Spanien og Frankrig.

 

INGEN KOMMENTARER