Højbjerg svarer igen: Kun en katastrofe for Sverige

Højbjerg svarer igen: Kun en katastrofe for Sverige

631
0
DEL

Pierre-Emil Højbjerg er et af Danmarks absolut største talenter, og det danske wonderkid, er blevet lidt af en darling hos mange af de danske fodboldfans, da han hele tiden i sin korte landsholdskarriere, har formået altid at sige sin ærlige mening ud til offentligheden.

Selvom han er meget ung og måske uerfaren, så er man ikke i tvivl om, at Pierre-Emil Højbjerg er en fantastisk person at have på det danske fodboldlandshold. For nylig udtalte den svenske landstræner, Erik Hamrén, at det var en katastrofe for Danmark, hvis man glippede EM-slutrunden næste sommer. Den udtalelse giver Højbjerg dog intet for.

– Hvad var det nu Zlatan sagde i forhold til VM i 2014? Han sagde, at en slutrunde uden Zlatan ikke er værd at se. Så det er faktisk mere for Zlatan og svenskerne, at det er en katastrofe ikke at komme med til EM, siger Pierre-Emil Højbjerg til Ritzau.

Det er på lørdag, at den første af de to play-off kampe løber af stablen. Første kamp spilles i Sverige, og her skal danskerne forsøge at få et godt resultat med til returkampen i Parken. Det er kun den næste uge, der kan vise, hvilken af de to nationer, det bliver en katastrofe for.

INGEN KOMMENTARER