Hollandsk landstræner: LvG skal være sportsdirektør

Hollandsk landstræner: LvG skal være sportsdirektør

626
0
DEL

Louis van Gaal meldes på vej væk fra Manchester United. Nu vil hans tidligere partner på landsholdet Danny Blind arbejde med ham for landsholdet igen i en dog lidt uvant rolle.

Louis van Gaal er under konstant pres i Manchester United for tiden, hvor klubben i juleprogrammet blot har hentet ét point. Derfor meldes hollænderen nu væk fra De Røde Djævle.

Danny Blind var assistent under Louis van Gaal, da man blandt andet førte Holland til VM-bronze i 2014 med et middelmådigt hold.

Hans tidligere assistent, der nu er manager for Holland, vil have van Gaal tilbage til det hollandske landshold, dog i en anden rolle end før – nemlig som sportsdirektør.

– Med Van Gaal kunne jeg opnå en masse. Han er i den øverste kategori. Men der er også mange andre muligheder at overveje, når skoen skal passe, siger Danny Blind til Algemeen Dagblad.

Van Gaal har dog udtalt, at hans job i Manchester United er hans sidste job som træner, men om en rolle som sportsdirektør får ham til at fortsætte i fodboldens verden er endnu uvist.

Inden den nye mand på det hollandske landshold findes, skal forbundet, KNVB, dog lige få defineret, hvad rollen egentlig går ud på:

– Nøglespørgsmålet er: hvilke grundpiller er der i arbejdet for en teknisk direktør? Jeg har selv været det et par gange i min karriere, og det handler dybest set om at en købs- og salgspolitik, men det er i en klub, ikke KNVB, afslutter Danny Blind, som er far til Manchester Uniteds Daley Blind.

INGEN KOMMENTARER