Hollandsk landstræner nedtoner landsholdsskænderi

Hollandsk landstræner nedtoner landsholdsskænderi

1177
0
DEL

Holland står i en megen svær situation, når det gælder om at kvalificere sig til EM 2016 i Frankrig næste sommer – noget, der har i den grad kommer til syne på træningsbanen.

Hollands EM 2016-skæbne afgøres i deres kamp mod Tjekkiet, hvis de skal have en chance for at gå videre, men selvom de vinder, så er det ikke engang sikkert, de går videre – deres skæbne ligger i Islands hænder.

Denne frustration udspillede sig til træningen op til sidste kvalkamp, hvor Memphis Depay, nuværende United-spiller, og den tidligere United-darling Robin van Persie kom i infight med hinanden.

Det er ikke første gang, at dette scenarie udspiller sig i Oranges landsholdslejr, da det også var tilfældet i VM i 1990, men Danny Blind nedtoner situationen og udtaler følgende til de engelske medier:

– Det var en diskussion under træning, der handlede om en bold, der skulle have være lagt indover. Ting som dette sker. Der er nogle gange, hvor spillerne tænker lidt forskelligt, hvilket var tilfældet her, men det stoppede efter det.

INGEN KOMMENTARER