Hollandsk Newcastle-profil skød Liverpool i sænk

Hollandsk Newcastle-profil skød Liverpool i sænk

579
0
DEL

Siden Jürgen Klopps tilgang til Liverpool, har holdet været inde i en meget opadgående formkurve. I dag måtte Klopps tropper dog lide et nederlag, da Newcastle satte en stopper for den gode stime.

Newcastle er modsat Liverpool et hold, der har været i rigtig dårlig form på det seneste, og holdet er endnu engang placeret i bunden. I dag fik holdet dog en tiltrængt 2-0 sejr over Merseyside-klubben, og det kan hjemmeholdet især takke en spiller for.

Georginio Wijnaldum var den helt store oplevelse i dag, og han drev rundt med Liverpools forsvar gennem hele kampen. Newcastle startede kampen bedst og lagde tryk på gæsterne, der ikke kunne finde fodfæste i kampen.

Efter 20 minutter fik Benteke dog en stor chance, da han belgieren efter et hjørnespark fik bolden, men han formåede ikke at udnytte den store chance.

I stedet var det Newcastle, der pludselig pressede på, og det var ved at udmønte sig i en scoring kort før pausen, da Chancel Mbemba headede på mål efter et hjørnespark.

Med ca. 20 minutter tilbage gik St. James Park helt amok, da hvem andre end Giorginio Wijnaldum gjorde det til 1-0, da han lidt heldigt fik skrabet bolden i mål med hjælp fra Martin Skrtl.

Udeholdet kom sig aldrig over Newcastles’ scoring, og i stedet var det hjemmeholdet, der var mest farlige. Til sidst blev det hele afgjort, da kampens helt store profil, Wijnaldum, endnu engang var på spil, og dermed kunne Newcastle tage en meget tiltrængt sejr på 2-0.

Med dagens sejr rykker Newcastle op på siden af Bournemouth. De har lige nu 13 point, og det er altså ligeså mange som oprykkerklubben, der er placeret på den livsvigtige 17. plads i Premier League.

INGEN KOMMENTARER