‘Hvad venter du på, Guardiola’?

‘Hvad venter du på, Guardiola’?

864
0
DEL

Den tidligere anfører for det tyske landshold Lothar Mathäus, kan ikke forstå, hvorfor Josep Guardiola ikke har underskrevet en ny kontrakt med Bayern München endnu. 

Bayern München har haft en fremragende start på indeværende sæson, og har fem point ned til de nærmeste forfølgere fra Dortmund.

Resultaterne til trods har Guradiola ikke forlænget kontrakten med de tyske giganter, hvilket er uforstående for Lothar Mathäus, der ikke kan se, hvor han skulle kunne få bedre forhold.

– Hvad kunne være bedre end Bayern München? Han har fået et hvert ønske opfyldt, og alligevel vil han have endnu mere. Bayern har aldrig været bedre end de er nu, de har ramt et nyt niveau af kvalitet, siger Mathäus til Yahoo ifølge GOAL.com.

Josep Guardiola er blevet rygtet til flere engelske klubber, hvor specielt Manchester City skulle være rigtig interesseret, hvilket også er kommet Lothar Mathäus for ører.

– Selvfølgelig har de engelske hold masser af penge, men de er bagud på det sportslige. Bayern-bosserne er klar til hans (Guardiolas, red.) afgang, afslutter Mathäus.

INGEN KOMMENTARER