Inter-boss vil fortsat bruge penge på af trods milliontab

Inter-boss vil fortsat bruge penge på af trods milliontab

763
0
DEL

På trods af et kæmpe økonomisk dyk i Inters pengekasse, så vil præsident, Erick Thohir, ikke udelukke, at der vil blive købt ind til januar. 

Mandag kunne Inter præsentere deres finansielle opgørelse for 2015 som, på trods af flere indtægter til klubben, stadig viste et samlet tab på 45,3 millioner euro. Tabet kommer som en følge af en række dyre transfersummer og lønninger, samt en del af en UEFA-løsning for en tidligere overtrædelse af Financial Fair Play reglerne.

Det er sommerens dyre indkøb af spillere som Ivan Perisic og Geoffrey Kondogbia, der har bidraget til tabet. På trods af tabet vil præsidenten ikke udelukke køb til januar.

– Vi er tilfredse med vores nuværende hold, og det arbejde Roberto Mancini laver. Selvfølgelig vil der altid være folk der kommer og går til januar, det er sportens natur. Vi vil dog kun købe spillere ind, hvis de virkelig har klubbens interesse. Vi har aftalt med Mr. Mancini, at vi ikke skal bringe spillere ind bare for at gøre det, siger han til et møde med klubbens investorer i følge GOAL.com.

Inter-fans skal altså ikke regne med de store indkøb til januar, men der kan derimod sagtens blive tale om salg, siger Thohir.

– Vi mener, at vi har bygget et godt hold. Komplet på alle positioner. Måske har vi endda for mange spillere, og det kan være, at vi lader nogle spillere gå til januar, så de kan få noget mere spilletid.

Inters næste opgave i Serie A er på lørdag, når man møder Palermo på udebane.

 

INGEN KOMMENTARER