Inter-profil: Sådan er topkampen i Serie A

Inter-profil: Sådan er topkampen i Serie A

619
0
DEL

Det er en tæt topstrid i den italienske Serie A, og i øjeblikket er der faktisk hele fem hold, der ligger og slås om den samme placering. Nu giver en af Inters profiler et bud på, hvordan topkampen i Italien forholder sig.

Inter er lige nu i spidsen af Serie A, men der er blot et enkelt point ned til de nærmeste konkurrenter fra Napoli og Fiorentina. Nu giver Marco Icardi sit bud på, hvordan topstriden i ligaen forholder sig, og samtidig kommenterer han lidt på, hvordan holdets egne muligheder er for at kunne blive italienske mestre.

– Napoli har det der ekstra i forhold til os og et stærkt angreb, lyder det fra Icardi, der dog også har ros til de andre hold.

– Fiorentina har en vidunderlig spillestil, hvor spillet ved fødderne giver dem mange sejre. Roma slås hårdt i deres kampe, hvor de vil ofre sig rigtig meget, Juventus har vundet de seneste fire mesterskaber, og de skulle bare lige over en hård start, siger Icardi.

– Vi har fortjent at ligge på førstepladsen. Vi har gjort noget ekstra i forhold til de andre. Uanset hvad, hvis vi bliver ved med at vinde, og folk kalder det grimt spil, så tager vi det med, lyder det fra ham.

Inter er lige nu i spidsen for Serie A med 36 point, men Fiorentina og Napoli følger lige efter med 35 point. Sidste års mestre fra Juventus har 33 point, så det er tæt i toppen.

INGEN KOMMENTARER