Italien tester 4-4-2 forud for opgøret mod Belgien

Italien tester 4-4-2 forud for opgøret mod Belgien

800
0
DEL

Italien testede en 4-4-2 formation i gårsdagens træning. Angrebsduoen bestod af Graziano Pelle og Eder, der gør det fremragende godt for hver deres klub, henholdsvis Southampton og Sampdoria.

Antonio Conto var selv til stede i forbindelse med det italienske landsholds træning forud for venskabskampen mod Belgien, der spilles i Bruxelles på fredag. Efter den kamp har italienerne en venskabskamp mod Rumænien i Bologna på tirsdag.

Conte eksperimenterede som sagt til træningen med en 4-4-2 formation, der hører til sjældenhederne for det italienske landshold. En 4-4-2 formation var således i spil da holdet, den 10. oktober, vandt 3-1 over Azerbaijan. Ellers er antallet af opstillinger, som Conte har gjort brug af i løbet af kvalifikaitonen, stort. Ved flere lejligheder har den italienske landstræner gjort brug af et tremands forsvar og enkelte gange har han også prøvet med en 4-1-4-1 opstilling, hvor Pirlo eksempelvist arbejdede i rummet mellem den centrale midtbane og forsvaret.

Nu tyder meget altså på, at Conte vil bruge venskabskampen på fredag til at afprøve en 4-4-2 opstilling, der som sagt har hørt til sjældenhederne indtil nu. Forsvarsspilleren Leonardo Bonucci fra Juventus var i øvrigt tilbage på træningsbanen efter at have været ude med influenza.

INGEN KOMMENTARER