Jakob Michelsen: Vi var decideret dårlige

Jakob Michelsen: Vi var decideret dårlige

668
0
DEL

AGF og SønderjyskE tørnede mandag aften sammen i et opgør, der skulle vise sig at blive så kedeligt, at kampen ikke engang er værd at skrive hjem om. Præstationen irriterer SønderjyskEs træner Jakob Michelsen, der mener, at præstationen i går var den dårligste i sæsonen.

Det har kørt på skinner for SønderjyskE i denne sæson. Faktisk så godt at holdet lige nu er placeret i den bedre halvdel af Alka Superligaen. I dag var dog en værre omgang kluddermor for sønderjyderne, og de var heldige med at få et enkelt point med hjem fra Århus i en kamp, der endte med 0-0.

– I dag var vi virkelig ringe. Vi skal være meget heldige med, at vi får det ene point med i dag, for vi var virkelig dårlige. Det var nok sæsonens ringeste præstation fra vores side af, fortalte Jakob Michelsen til Tv3Sport efter kampen og fortsatte;

– Havde vi spillet i Aalborg i dag, havde vi tabt mere end 5-0, som vi tabte tidligere på sæsonen. Jeg siger ikke, at AGF er noget dårligt hold, men oppe i Aalborg gav vi AaB nogle meget dumme mål. I dag var vi decideret ringe.

SønderjyskE er med dagens 0-0 resultat placeret på en 5. plads i Alka Superligaen med 22 point, mens AGF er placeret på en 8. plads med kun 17 point.

INGEN KOMMENTARER