– Jeg ønsker at ødelægge Rauls fest

– Jeg ønsker at ødelægge Rauls fest

669
0
DEL

Den tidligere Real Madrid- og Spanien-legende Raul får søndag sat punktum for en yderst gloværdig karriere, men én mand ønsker at ødelægge hans svanesang.

Raul vil spille sin sidste kamp i mindeværdig karriere, når New York Cosmos møder Ottawa Fury i søndagens North American Soccer League (NASL)-finale, men Richie Ryan er opsat på at ‘ødelægge festen’. 

Den tidligere Real Madrid-angriber annoncerede fornylig sin intention om at lægge støvlerne på hylden – en afsked, der kunne ende med en medalje om halsen.

Men sølvtøj er ingen garanti, hvis det går efter Ryans hoved, da Ottawa Fury-stjernen er opsat på at stjæle rampelyset til sig selv. 

– Jeg ville elske at være den, der ødelagde festen. At jeg scorer mål er en yderst sjældenhed, men jeg håber, at én af drengene vil ødelægge festen for Raul og Cosmos, udtaler Richie Ryan til Goal.

– At score mål er ikke mit job, men hvis jeg får en chance for at gøre det søndag, så vil jeg blive ekstremt glad. 

Ryan tilføjer yderligere:

– For mig, personligt, er det en ære og et privilegium at spille mod spillere som ham. Du er nødt til bare at se på Rauls karriere og se, hvilken fantastisk karriere han har haft, hvor han var Real Madrids topscorer for så længe.

INGEN KOMMENTARER