Jess Thorup: Vi fandt tilbage til de gamle dyder

Jess Thorup: Vi fandt tilbage til de gamle dyder

797
0
DEL

FC Midtjylland vandt i dag en overbevisende sejr over Esbjerg med 5-1. Dermed kom midtjyderne ud af den dårlige stime, og det glæder træner, Jess Thorup, der mener, at holdet i dag fandt tilbage til de gode gamle dyder.

Efter fem nederlag i træk kom forløsningen for FC Midtjylland i dag, da de på eget græs formåede at gennemtæve Esbjerg med hele 5-1. Ulvene fra heden har i den seneste tid været under skarp kritik fra folk, der mener, at holdet ikke har haft noget forsvar i de seneste par kampe. I dag var noget andet dog tilfældet, og det glæder Jess Thorup.

– Efter fem kampe så fandt vi tilbage til de gode gamle dyder. Det gjorde vi i dag offensivt som defensivt, og det er fedt for os alle sammen, siger Jess Thorup og fortsætter:

– Vi gav ikke Esbjerg ét sekund på bolden, vi var fremadrettede i vores forsvarsspil, vi var gode i duellerne, og er vi det, så ved vi, at vi er et dygtigt fodboldhold.

FC Midtjylland er med dagens sejr over Esbjerg oppe på siden af FC København i toppen af Alka Superligaen. I næste runde skal midtjyderne op i mod OB på udebane.

INGEN KOMMENTARER