John Terry vil slutte karrieren på Stamford Bridge

John Terry vil slutte karrieren på Stamford Bridge

661
0
DEL

Chelseas defensive stjerne og anfører, John Terry, har løftet sløret for, at han gerne vil slutte sin karriere på Stamford Bridge. Chelsea-træneren Guus Hiddink bakker op om sin stjernespillers beslutning.

Den 35-årige forsvarsspiller øjner tydeligvis muligheden for at blive en vakseægte enkeltklubspiller. Han blev forfremmet fra Chelseas ungdomsrækker til førsteholdet tilbage i 1998. Siden da er det blevet til et imponerende antal optrædender for London-klubben, næsten 700 af slagsen, og faktisk også en hel del mål.

I den seneste kamp, hvor John Terry kom på tavlen, var der endda tale om to scoringer. Den første scoring var dog ikke specielt heldig. Han scorede selvmål da Chelsea tog imod Everton i lørdags. Han stod dog selv for et plaster på såret da han, efter 98 minutters spil, scorede i det rigtige mål til kampens resultat 3-3.

Den tidligere engelske landsholdsspiller mener selv, at han har gjort tilstrækkeligt til at gøre sig fortjent til en kontraktforlængelse på et enkelt år. Han påstår selv, at han er fuldstændig ovenpå, hvad angår fysikken.

– Det mener jeg bestemt, udtalte han.

– Det kommer til at rumstere i alles hoveder, men rent fysisk, så føler jeg mig så god, som jeg har følt mig i de sidste to eller tre år. Jeg har ren rette indstilling og er stadigvæk sulten. Jeg vil være her og jeg vil selvfølgelig gerne slutte min karriere her.

Hiddink bakker som sagt op omkring sin skippers udtalelser. Han løfter ydermere sløret for, at John Terry er godt på vej til at fortsætte sin karriere i klubben.

– Hvis jeg bliver spurgt, så vil jeg give min ærlige mening om en kontrakt. Hvis jeg siger, hvad jeg siger nu, spontant og fra hjertet, så kan i tænke jer til, hvad jeg mener, sagde den nytilkomne Chelsea-træner.

– Han er i god form, han træner godt og passer godt på sig selv, hvilket er nødvendigt i hans alder. Jeg kan ikke se, at han sænker farten overhovedet. Han mangler seks kampe for at have spillet 700 kampe for klubben. Den milepæl tror jeg, at han når.

Terry har startet på banen i 17 Premier League-kampe i denne sæson og fire kampe i Champions League. Indtil videre er det blevet til et enkelt mål, i hvert fald i den rigtige ende af banen, for den engelske forsvarsgeneral.

 

 

 

INGEN KOMMENTARER