Jonas Dal: Efter vinterpausen kan man se mit præg på holdet

Jonas Dal: Efter vinterpausen kan man se mit præg på holdet

954
0
DEL

Esbjergs nye cheftræner Jonas Dal er overbevist om, at man kan se hans præg på holdet, når foråssæsonen går i gang. 

Jonas Dal havde håbet på en noget bedre debut som EfB-cheftræner, da han og hans mandskab drog til Viborg lørdag eftermiddag. I stedet blev de rundbarberet med 4-2.

Den tidligere Hobro-mand undskylder sig med sin korte tid på træningsbanen med holdet, men han forsikrer om, at man kan se et aftryk, når vinterpausen er ovre, og man tager hul på forårssæsonen i ALKA Superligaen.

– Jeg havde selvfølgelig gerne set, at man kunne se mere af mit aftryk i kampen mod Viborg, men det er svært efter kun to træninger i spidsen for et nyt mandskab. Det har været to virkelig gode dage, men åbenbart ikke gode nok, forklarer Jonas Dal ifølge bold.dk, inden han fortsætter:

– Efter vinterpausen er jeg sikker på, at man kan se mit præg på holdet. Så har vi haft en lang periode sammen og en træningslejr et eller andet sted i det sydlige, hvor vi kan dykke helt ned i de mindste detaljer i forhold til taktikken.

Selvom Jonas Dal maner til tålmodighed omkring han indflydelse på Esbjerg-holdet, så forklarer han i samme ombæring, at det naturligvis ikke nytter noget, at man bare fortsætter med at tabe fodboldkampe resten af efteråret.

– Det nytter selvfølgelig ikke noget, at vi taber de næste fem kampe, inden vi går på juleferie. Så ligger vi sikkert ikke over stregen længere. Vi skal hjem og arbejde stenhårdt og stå sammen om at få nogle sejre, inden der er vinterpause, siger Jonas Dal afslutningsvis.

Esbjerg ligger næstsidst i ALKA Superligaen, og i næste runde gælder det FC Nordsjælland, som kommer på besøg på Blue Water Arena.

INGEN KOMMENTARER