Jürgen Klopp afliver Gerrard-rygte

Jürgen Klopp afliver Gerrard-rygte

735
0
DEL

Den 35 årige klublegende forventes tilbage på Merseyside hvert øjeblik det skal være. Han bliver i England til den 15. januar, hvor hans klub LA Galaxy påbegynder deres præ-sæson.

Jürgen Klopp har for alvor aflivet de rygter, der sendte den tidligere Liverpool-spiller Steven Gerrard tilbage i den røde trøje. Han er tilsyneladende også langt fra overhovedet at have drøftet et spillende comeback til den tidligere anfører.

Liverpool landede i forgårs i Rusland, hvor de forbereder sig til aftenens Europa League kamp mod Rubin Kazan, der meget vel kunne bestemme deres videre færd i konkurrencen. Spillerne fra Anfield har desperat brug for en sejr og Klopp antyder, at han vil stille med noget der ligner stærkeste opstilling for at holde den europæiske drøm i live.

Ydermere sagde Jürgen Klopp, at det er komplet urealistisk, hvis man drømmer om endnu engang at se Gerrard i aktion på Anfield.

– Vi har haft en telefonsamtale og skrevet et par beskeder. Det er det. Selvfølgelig tror jeg at jeg sagde, at der altid ville stå en dør åben.

– Han spurgte ikke engang om at spille, så det behøver jeg ikke at tænke på, udtaler Jürgen Klopp til Mirror.com

Gerrard ankom til England i forgårs, men han kan hurtigt være tilbage i Amerika. Han har tilsyneladende visse kommercielle pligter i forhold til den voksende MLS-liga, hvilket i værste fald kan komme til at udelukke, at Steven Gerrard overhovedet får mulighed for at træne med hos sin tidligere klub.

INGEN KOMMENTARER