Jürgen Klopp: Jeg er ingen mirakelmager

Jürgen Klopp: Jeg er ingen mirakelmager

1369
0
DEL

Som bekendt er den nye mand i det varme sæde i Liverpool 48-årige Jürgen Klopp, der blev præsenteret i fredags. Der er rigeligt med udfordringer at gå i gang med for den nye manager, men han selv udtaler, at han ikke er nogen mirakelmager. 

Der er masser at tage sig til som ny manager i Liverpool, men som en start har Liverpools ejere blot bedt Jürgen Klopp udvikle en genkendelig spillestil i Liverpool, fortæller theguardian.

Klopp har dog gjort klart, at det tager tid at få et hold til at kæmpe med om titlerne.

– Der er ingen tvivl om, at dette er en stor udfordring for mig og for mit trænerhold. Det vidste vi, da vi accepterede jobbet. Liverpool har ikke haft succes i lang tid, og de har skiftet deres manager hele tiden. Og nu har de valgt en tysker, der ikke er nogen mirakelmager. Udvikling er ikke muligt uden en smule tid, slår Jürgen Klopp fast.

Jürgen Klopp fortæller, at han ikke ser efter nye spillere på nuværende tidspunkt, men vil se på hvilke spillere, han har tid rådighed i truppen. Derfor er han ikke interesseret i hvor mange penge, klubben har at bruge i vintertransfervinduet.

Endnu en udfordring for Jürgen Klopp er det engelske sprog. Manageren har aldrig trænet uden for Tyskland før, men han selv tror ikke sproget bliver noget stort problem, men var dog lettet efter han første pressekonference på engelsk:

– Vi vil alle tage engelsk lektioner. Jeg var dog lettet efter første pressekonference. Jeg har sagt nogle dumme ting i mit liv. Men aldrig på engelsk …

Det var selv samme pressekonference, hvor Jürgen Klopp udnævnte sig selv til ‘The Normal One’, som straks fik folk til at relatere det til Mourinhos introduktion til engelsk fodbold som ‘The Special One’. Jürgen Klopp fortæller dog, at han ikke havde planlagt referencen på forhånd:

– Jeg blev spurgt og svarede bare på spørgsmålet. Nogle gange er det bedre at holde sin mund lukket – men det er lidt svært til en pressekonference.

Jürgen Klopp lader derfor allerede nu til at være et friskt pust til den engelske presse.

INGEN KOMMENTARER