Jürgen Klopp øjner mulighed for Gerrard-retur til Liverpool

Jürgen Klopp øjner mulighed for Gerrard-retur til Liverpool

866
0
DEL

Efter 2014-15 sæsonen søgte Steven Gerrard nye græsgange. Dem fandt han i amerikanske LA Galaxy. Nu kunne det tyde på, at Anfield-legenden er på vej tilbage. I hvert fald for en stund.

Sæsonen for den amerikanske klub LA Galaxy er allerede overstået. Efter en noget sløj sæson blev LA Galaxy allerede slået ud i kvartfinalen af slutspillet i den amerikanske liga, hvorfor klubbens sæson kom til en tidlig og noget brat afslutning. Klubbens banemænd var i øvrigt klubben Seattle Sounders FC, der efter en 3-2 sejr over Galaxy slog sømmet i kisten.
Set med Liverpool-briller, så kan dette nederlag dog vise sig at være belejligt. Nu står der nemlig en dør på klem for Steven Gerrard, i hvert fald hvis man skal tro “the Independent”.

Rygterne vil vide at Klopp flere gange har været i telefonisk kontakt med Gerrard og gerne så den tidligere Liverpool-kaptajn gøre comeback på Melwood, Liverpools træningsanlæg. Dette er også det eneste Klopp indtil nu har udtalt sig om, altså muligheden for at Gerrard kunne træne med Liverpool-spillerne indtil den 15. Januar.
Der er dog også mulighed for, at Gerrards retur til Liverpool, hvis denne overhovedet kommer til at finde sted, kan føre til at Gerrard kan komme i kamp for Liverpool. Denne mulighed synes dog uendelig langt væk, på nuværende tidspunkt.
Låneaftalen ville i så fald komme til at ligne de aftaler, der to gange bragte David Beckham tilbage til europæisk fodbold, i løbet af de fem år, han tilbragte i LA Galaxy. Netop David Beckham og hans låneaftaler taler imod, at en egentlig låneaftale kan komme på plads for Steven Gerrard.

I forbindelse med David Beckhams låneaftaler med AC Milan kom MLS-ledelsen under massiv kritik. Det meste af kritikken lød på, at det var useriøst at en spiller som David Beckham kunne spille for to klubber, når nu man forsøgte at bringe sporten frem i Amerika. Sådan en situation vil MLS-ledelsen derfor gerne undgå, hvorfor de efter al sandsynlighed vil sætte hælene i jorden i forbindelse med Liverpools tilnærmelser.

Steven Gerrard lander i London onsdag morgen. Det forventes at Liverpool-legenden vil være til stede på Anfield når Liverpool søndag tager imod Crystal Palace. Planen skulle herefter være, at Gerrard og Klopp mødes i løbet af næste uge for at få kabalen til at gå op.
At Steven Gerrard på et tidspunkt, i en ikke så fjern fremtid, vil være at finde i Liverpool er altså forholdvist sikkert. Hvorvidt han “kun” skal træne med eller han på ny kan træde ind på Anfield som Liverpool spiller, er derimod langt mere usikkert.

INGEN KOMMENTARER