Juventus jagter Leicester-stjerne

Juventus jagter Leicester-stjerne

1442
0
DEL

Sommertransfervinduet nærmer sig, og rygterne forlyder allerede på, at Juventus jagter Leicester-midtbanespilleren, N’Golo Kanté.

Juventus forventer at tabe Paul Pogba, der hyppigt og heftigt rygtes væk fra klubben, når transfervinduet åbner til sommer, og man er derfor allerede nu på udkig efter en erstatning for den fysisk stærke og tekniske midtbanespiller.

Yaya Touré fra Manchester City siges at være et emne for Juventus, men ifølge det italienske dagblad, Corriere dello Sport, så har man også øjnene op for N’Golo Kanté, der til daglig tørner ud for Leicester City, som har været den helt store overraskelse i Premier League, og som nu sidder på en førsteplads i den bedste engelske liga.

Kanté har imponeret alt og alle med sine præcise afleveringer og sine gode præstationer, og blev også belønnet, idet han fik sin første optræden for det franske landshold, da de mødte det hollandske ditto, i en venskabskamp, der endte i en fransk 3-2-sejr. Her fik Kanté 44 minutter på banen, idet han blev indskiftet et minut inde i anden halvleg, og også for landsholdet viste han lovende takter.

For øjeblikket ser det ud til, at Leicester City kan se frem til UEFA Champions League-fodbold i den kommende sæson, hvorfor klubbens cheftræner, Claudio Ranieri, vil holde fast – med alt han har – på den unge midtbanespiller, som har været en af de vigtigste brikker i Leicester City-puslespillet, der kan være fuldendt med et Premier League-trofæ til sommer.

Kanté, der blev hentet fra SM Caen i sommertransfervinduet, har siden optrådt hele 33 gange for Leicester City, og har kontrakt med den engelske klub frem til 2019.

INGEN KOMMENTARER