Juventus skal forbedre sig

Juventus skal forbedre sig

787
0
DEL

Massimiliano Allegri har haft sine udfordringer med at få sit hold, Juventus, i omdrejninger, og nu kommer han med en meget klar besked.

Juventus måtte igen skuffe sine fans verden over, da holdet led et 1-0 nederlag til Sassuolo, og storholdet fra Torino ligger altså fortsat i den nederste halvdel af Serie A.

Den kommende kamp er Torino-derbyet mellem Juventus og Torino, og der er ingen undskyldninger for ikke at være klar til denne kamp, udtaler Allegri.

– Vores nuværende form er noget der ikke kan forklares. At give en forklaring er uden formål, vi skal simpelhen bare forbedre os, siger Allegri til Gazzettaworld.

– Holdet har kvaliteterne til at vende skuden. Vi skal bare få sammensæt et længere forløb med gode resultater. Lige nu fokuserer vi på kampen i morgen, og så handler det om Champions League.

Med Juventus på en nuværende 12. plads hvor de blot har hentet 12 point efter 10 kampe, mangler de desperat en sejr, og det kunne meget passende være mod deres rivaler Torino, at de fik nogle af de point de har brug for.

INGEN KOMMENTARER